Конфигуратор

Със старите традиционни конфигуратори, съдържащи много падащи панели, предлагани от други електронни магазини сте изложени на риск от грешки при съвместимостта на продуктите /Пример - дънна платка със Socket AM2 и процесор Socket 939/. Навигационното меню от ляво - "Категории" само по себе си е вид конфигуратор. Лесно е за употреба. Продуктите са сортирани по вид, марка, Socket, DDR стандарт, SATA стандарт и др., а в крайният списък - по цена. Можете да променяте соритрането в крайният списък с кликване върху заглавията на таблицата. С добавяне към количката на избраните от Вас продукти от "Дънни платки" до "Монитори" можете да си конфигурирате напълно функционална компютърна система. При поръчка, тя се сглобява безплатно в нашия сервиз. Все пак ако сте ентусиаст, можем да Ви предоставим компонентите поотделно за да си сглобите компютъра си сам. Гаранцията е на всеки компонент и е определена от производителя.

КРАТКИ УКАЗАНИЯ

В заглавната страница на нашия магазин ще видите няколко различни полета:

1. "Категории" - тук ще намерите всички главни категории стоки, които се предлагат при нас.

2. "Нови продукти" - продукти които са били последно добавяни към нашия продуктов каталог.

3. "Ревюта" - тук можете да споделите своето мнение за даден продукт или стока, както и да прочетете съществуващите такива на други клиенти и потребители.

4. "Информация" - тук се намира всякаква помощна информация, начини за плащане, такси за доставка по куриер, адреси и начини за контакт с нас.

5. "Търсене" - от тук можете да търсите стоки и продукти по марка, име, модел и т.н глобално в целия ни каталог.

6. "Езици" - в полето езици можете да изберете езика на който да бъде сайта: Български или Английски.

7. "Валута" - с помощта на опция "Валута" можете да видите цените на стоките в USD, Евро или Лева.

8. "Кой е online?" - показва статистика за посетители и регистрирани членове които в момента разглеждат и пазаруват от нашия магазин.

9. "Кажи на приятел" - от тук можете да изпратите директно e-mail съобщение за даден продукт който Ви е направил впечатление до ваш приятел или колега.

10. "Известия" - позволява Ви да се абонирате за нашия информационен бюлетин където ще получавате информация за нови стоки, намаления в цените, промоции и т.н.

 

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по един от следните начини:

  • С наложен платеж - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера.
  • По банков път на нашата сметка, след като Ви бъде издадена проформа.
  • На място в нашия офис.
Назад
Вашият IP адрес е: 18.207.134.98
Всички цени са с включен ДДС
Разработка © 2004-2008 УЕЙВ НЕТ ЕООД.