Често Задавани Въпроси

Как да пазарувам във WNETBG.COM ?

- За да пазарувате в WNETBG.COM е необходимо да сте се регистрирали.

Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от WNETBG.COM трябва да кликнете върху бутона "Добави в количката". Това ще Ви отведе на следващата страница, която предоставя статуса на вашата количка за пазаруване. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили. Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0" той ще изчезне от количката Ви, същото можете да направите и ако маркирате продукта и натиснете бутон - "Изтрий". С помощта на бутона "Обнови количката" винаги можете да видите актуалното състояние на количката Ви. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които искате да купите, трябва да продължите нататък с помощта на бутона "Поръчай". Той ще Ви изпрати на страницата, в която трябва да се идентифицирате като клиент, ако не сте го направили предварително.
Ако вече сте регистриран, трябва да въведете e-mail адреса, с който сте регистриран при нас и Вашата уникална парола за достъп и да кликнете върху бутона "Вход". Ако не сте се регистрирали още при нас е нужно да го направите за да можете да купувате стоки и продукти.

Горните действия Ви отвеждат на страницата, на която можете да коригирате адреса за доставка на поръчаната от Вас стока. Тук можете да добавите нов адрес за доставка (Например на Ваш приятел или роднина).
След това ще видите наименованието и цената на стоката, която сте поръчали заедно с адреса за доставка. Ако решите да получите стоките си лично от нашия офис - това е крайната цена която ще трябва да заплатите. Ако желаете да получите стоките по куриер можете да определите ориентировъчно цената за доставка от менюто - "Доставка и гаранция"
Кликвайки върху бутона "Потвърждавам" Вие ни изпращате Вашата поръчка за избраната от Вас стока. След това ние ще се свържем с Вас за да направите потвърждение на покупката и за да Ви съобщим точната цена за доставка. Всички заявени стоки се изпращат само след потвърждение от страна на клиента.  

Забравих паролата си. Какво да правя?

- Натиснете върху линка - "Забравили сте си паролата?" , попълнете вашия e-mail адрес и системата ще Ви изпрати нова парола, поради факта че дори и ние нямаме данни за вашите пароли. Като се регистрирате или смените паролата си тя се кодира с алгоритъм MD5, за да сте сигурни, че не може да бъде видяна или разкодирана от никого. Тази система повишава сигурноста на паролите Ви за разлика от много други сайтове .

Как да се регистрирам в електронния магазин на WNETBG.COM ?

- Кликнете върху линка "Влез" от всяка една страница най-горе в ляво, въведете необходимата информация за регистрация като полетата отбелязани със * ( звездичка ) трябва да се попълнят задължително. Натиснете върху бутона "Потвърди" и Вие ще получите на посочения от вас e-mail адрес потвърждение на вашата регистрация. И вече можете да пазарувате от нас - бързо, лесно и удобно.

Как да сортирам по цени?

- Лесно е! Кликнете върху линка "Цена" от поясняващата редица на таблицата с продукти в крайната категория, и ще видите знак "+"(възхоящо) или "-"(низходящо) сортиране. Същото важи и за имената продуктите.

Как да си конфигурирам сам PC?

- Сайтът ни е организиран така, че да се ориентирате за съвместими по марка и модел процесор, дънна платка, стандарт за памети, двърди дискове и други. Категориите с компоненти, нужни за асемблиране на една компютърна система са подредени по важност в низходящ ред за Ваше удобство.

КРАТКИ УКАЗАНИЯ

В заглавната страница на нашия магазин ще видите няколко различни полета:

1. "Категории" - тук ще намерите всички главни категории стоки, които се предлагат при нас.

2. "Нови продукти" - продукти които са били последно добавяни към нашия продуктов каталог.

3. "Ревюта" - тук можете да споделите своето мнение за даден продукт или стока, както и да прочетете съществуващите такива на други клиенти и потребители.

4. "Информация" - тук се намира всякаква помощна информация, начини за плащане, такси за доставка по куриер, адреси и начини за контакт с нас.

5. "Търсене" - от тук можете да търсите стоки и продукти по марка, име, модел и т.н глобално в целия ни каталог.

6. "Езици" - в полето езици можете да изберете езика на който да бъде сайта: Български или Английски.

7. "Валута" - с помощта на опция "Валута" можете да видите цените на стоките в USD, Евро или Лева.

8. "Кой е online?" - показва статистика за посетители и регистрирани членове които в момента разглеждат и пазаруват от нашия магазин.

9. "Кажи на приятел" - от тук можете да изпратите директно e-mail съобщение за даден продукт който Ви е направил впечатление до ваш приятел или колега.

10. "Известия" - позволява Ви да се абонирате за нашия информационен бюлетин където ще получавате информация за нови стоки, намаления в цените, промоции и т.н.

 

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по един от следните начини:

  • С наложен платеж - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера.
  • По банков път на нашата сметка, след като Ви бъде издадена проформа.
  • На място в нашия офис.
Назад
Вашият IP адрес е: 18.207.134.98
Всички цени са с включен ДДС
Разработка © 2004-2008 УЕЙВ НЕТ ЕООД.