Кабели и I/O у-ваСнимка на продукта Наименование Цена+
SM CBL-0188L CABLE IPASS

SM CBL-0188L CABLE IPASS

Supermicro Cbl-0188l Cbl 0188l 64cm Ipass To 4 Sata Specification: Storage Cable Type ==> Serial ATA / SAS cable SAS Lane Qty ==> 4-Lane Target Connector(s) ==> 4 x 7 pin Serial ATA Length: ==> 15", 19", 23", 27" Host Connector(s) ==> 36 pin 4i Mini MultiLane SAS (SFF-8087)...
31.94 лв.
Разпродажба: 29.70 лв.
7% намаление

SM CBL-0388L IPASS TO 4 SATA

SM CBL-0388L IPASS TO 4 SATA

31.94 лв.
Разпродажба: 29.70 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0556 SAS TO 4 SATA

SM CBL-SAST-0556 SAS TO 4 SATA

33.91 лв.
Разпродажба: 31.55 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0568

SM CBL-SAST-0568

33.91 лв.
Разпродажба: 31.55 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0631

SM CBL-SAST-0631

33.91 лв.
Разпродажба: 31.55 лв.
7% намаление

MEL CABLE USB TO IPHONE 5/6

MEL CABLE USB TO IPHONE 5/6

33.96 лв.
Разпродажба: 31.58 лв.
7% намаление

SM CBL-0109L-02

SM CBL-0109L-02

36.73 лв.
Разпродажба: 34.16 лв.
7% намаление

SM CBL-0288L

SM CBL-0288L

36.73 лв.
Разпродажба: 34.16 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0508-01 SAS TO SAS

SM CBL-SAST-0508-01 SAS TO SAS

36.73 лв.
Разпродажба: 34.16 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0550

SM CBL-SAST-0550

36.73 лв.
Разпродажба: 34.16 лв.
7% намаление


Вашият IP адрес е: 54.234.247.118
Всички цени са с включен ДДС
Разработка © 2004-2008 УЕЙВ НЕТ ЕООД.