Кабели и I/O у-ваСнимка на продукта Наименование Цена+
SM CBL-0188L CABLE IPASS

SM CBL-0188L CABLE IPASS

Supermicro Cbl-0188l Cbl 0188l 64cm Ipass To 4 Sata Specification: Storage Cable Type ==> Serial ATA / SAS cable SAS Lane Qty ==> 4-Lane Target Connector(s) ==> 4 x 7 pin Serial ATA Length: ==> 15", 19", 23", 27" Host Connector(s) ==> 36 pin 4i Mini MultiLane SAS (SFF-8087)...
30.73 лв.
Разпродажба: 28.57 лв.
7% намаление

SM CBL-0388L IPASS TO 4 SATA

SM CBL-0388L IPASS TO 4 SATA

30.73 лв.
Разпродажба: 28.57 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0556 SAS TO 4 SATA

SM CBL-SAST-0556 SAS TO 4 SATA

32.62 лв.
Разпродажба: 30.34 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0568

SM CBL-SAST-0568

32.62 лв.
Разпродажба: 30.34 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0631

SM CBL-SAST-0631

32.62 лв.
Разпродажба: 30.34 лв.
7% намаление

MEL CABLE USB TO IPHONE 5/6

MEL CABLE USB TO IPHONE 5/6

33.96 лв.
Разпродажба: 31.58 лв.
7% намаление

SM CBL-0109L-02

SM CBL-0109L-02

35.34 лв.
Разпродажба: 32.86 лв.
7% намаление

SM CBL-0288L

SM CBL-0288L

35.34 лв.
Разпродажба: 32.86 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0508-01 SAS TO SAS

SM CBL-SAST-0508-01 SAS TO SAS

35.34 лв.
Разпродажба: 32.86 лв.
7% намаление

SM CBL-SAST-0550

SM CBL-SAST-0550

35.34 лв.
Разпродажба: 32.86 лв.
7% намаление


Вашият IP адрес е: 54.82.57.154
Всички цени са с включен ДДС
Разработка © 2004-2008 УЕЙВ НЕТ ЕООД.