МултифункционалниСнимка на продукта Наименование+ Цена
2KY38A LJ MFP M436DN PRINTER

2KY38A LJ MFP M436DN PRINTER

1163.23 лв.
Разпродажба: 1081.80 лв.
7% намаление

A3E42A LJ PRO MFP M435NW

A3E42A LJ PRO MFP M435NW

1931.34 лв.
Разпродажба: 1796.15 лв.
7% намаление

A8P79A LJ PRO 500 MFP M521DN P

A8P79A LJ PRO 500 MFP M521DN P

HP LaserJet Pro M521dn Multifunction Printer • Part NO: A8P79A • ???????????? ??????????: HP ProRes 1200 (1200 x 1200 dpi), HP FastRes 1200 (1200 dpi quality), HP Resolution Enhancement technology, 600 x 600 dpi, 300 x 300 dpi • ??????? ?? ?????: 42 ppm • ??????? ???????????:...
1514.12 лв.
Разпродажба: 1408.14 лв.
7% намаление

A8P80A LJ PRO MFP M521DW

A8P80A LJ PRO MFP M521DW

1599.78 лв.
Разпродажба: 1487.80 лв.
7% намаление

CANON FAX-L150/LASER

CANON FAX-L150/LASER

CANON  i-SENSYS FAX-L150 •  FAX UNIT TYPE Type  Standalone facsimile & Laser printer  Compatibility  Group 3  Applicable line  PSTN  Modem speed  33.6K bps (Super G3)  Print technology  Laser beam printing  Scanner type...
518.51 лв.
Разпродажба: 482.21 лв.
7% намаление

CANON MAXIFY MB-5350 AIO/WIFI

CANON MAXIFY MB-5350 AIO/WIFI

CANON MAXIFY MB5350 • PRINTER SPECIFICATIONS Print Speed (approx.) 23.0 ipm mono A4 15.0 ipm colour A4 First Page Out Time (approx.) Mono: 7 sec (ready) / 11 sec (sleep) Colour: 9 sec (ready) / 14 sec (sleep) Print Technology Inkjet, FINE print head Maximum Print Resolution 600 x 1200 dpi...
310.81 лв.
Разпродажба: 289.06 лв.
7% намаление

CANON MB2050 MAXIFY AIO INKJET

CANON MB2050 MAXIFY AIO INKJET

CANON MAXIFY MB2050 • PRINTER SPECIFICATIONS Print Speed (approx.) 16.0 ipm mono A4 11.0 ipm colour A4 First Page Out Time (approx.) Mono: 8 sec (ready) / 12 sec (sleep) Colour: 12 sec (ready) / 15 sec (sleep) Print Technology Inkjet, FINE print head Maximum Print Resolution 600 x 1200...
294.31 лв.
Разпродажба: 273.71 лв.
7% намаление

CANON MB5150 MAXIFY AIO INKJ

CANON MB5150 MAXIFY AIO INKJ

372.68 лв.
Разпродажба: 346.60 лв.
7% намаление

CANON MF-416DW AIO LASER

CANON MF-416DW AIO LASER

974.46 лв.
Разпродажба: 906.24 лв.
7% намаление

CANON MF-418X AIO LASER

CANON MF-418X AIO LASER

873.31 лв.
Разпродажба: 812.17 лв.
7% намаление


Нови продукти за June - Принтери

M2U86C DJ IA 5075 ALL-IN-ONE
M2U86C DJ IA 5075 ALL-IN-ONE
162.48 лв.
Разпродажба: 151.10 лв.
7% намаление
CANON PIXMA TS6150 AIO WIFI
CANON PIXMA TS6150 AIO WIFI
261.54 лв.
Разпродажба: 243.24 лв.
7% намаление
2KY38A LJ MFP M436DN PRINTER
2KY38A LJ MFP M436DN PRINTER
1163.23 лв.
Разпродажба: 1081.80 лв.
7% намаление

A8P80A LJ PRO MFP M521DW
A8P80A LJ PRO MFP M521DW
1599.78 лв.
Разпродажба: 1487.80 лв.
7% намаление
CANON MG-2550S AIO
CANON MG-2550S AIO
91.27 лв.
Разпродажба: 84.89 лв.
7% намаление
CANON PIXMA TS8150 AIO WIFI
CANON PIXMA TS8150 AIO WIFI
352.78 лв.
Разпродажба: 328.08 лв.
7% намаление

CANON PIXMA TS5150 AIO WIFI
CANON PIXMA TS5150 AIO WIFI
177.13 лв.
Разпродажба: 164.74 лв.
7% намаление
CANON PIXMA G3410 AIO
CANON PIXMA G3410 AIO
346.61 лв.
Разпродажба: 322.34 лв.
7% намаление
CANON PIXMA G2410 AIO
CANON PIXMA G2410 AIO
314.54 лв.
Разпродажба: 292.52 лв.
7% намаление

Вашият IP адрес е: 54.224.255.17
Всички цени са с включен ДДС
Разработка © 2004-2008 УЕЙВ НЕТ ЕООД.