Поверителност на информацията

Лична информация

 

Можете по всяко време да ни посетите в Интернет, без да ни информирате кой сте или да ни предоставяте лична информация. За да обработим поръчка, да кореспондираме или да Ви предоставим абонамент се нуждаем от информация за Вас. За да изпълним поръчка или да осигурим по-добро обслужване ни е необходимо да допълним тази информация.

 

Използване

 

Вашите данни и информация св използват за изпълнение на заявките Ви от нас или от други, участващи в изпълнението. За свързване с цел мониторинг на задоволяването на клиентите, маркетингови проучвания или във връзка с определени транзакции oт УЕЙВ НЕТ и избрани организации за маркетингови цели, ако сте позволили такава употреба. Ако сте партньор или дистрибутор, за развитие на партньорските ни отношения.

 

Свобода на изборът Ви

 

Когато събираме информация от Вас, можете да ни посочите, че не желаете да я използваме за бъдещ маркетингов контакт, и ние ще уважим желанията Ви.Можете също така да изключите бисквитките (cookies) във вашия браузър.

 

Как да се свържете с нас

 

Въпроси относно настоящото изявление или боравенето с Ваша информация от УЕЙВ НЕТ ЕООД могат да бъдат отправяни на e-mail адрес office@wnetbg.com или на адрес:

УЕЙВ НЕТ ЕООД
ул. "Сливница" 43
Бургас, 8000
България
056 831 444

 

Назад
Вашият IP адрес е: 18.207.134.98
Всички цени са с включен ДДС
Разработка © 2004-2008 УЕЙВ НЕТ ЕООД.